a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Follow Us
 

Szolgáltatások

Esküvői szolgáltatások, minden ami az esküvőhöz kell!

Esküvői szolgáltatások

Esküvői tanácsadás
Esküvői tanácsadás

Elakadtál a szervezésben? Tanácsra van szükséged? Az esküvői tanácsadás-t ajánlom neked. Ha saját magad szervezed az esküvődet, elérkezhet az idő, hogy szakértő tanácsára, javaslatára van szükséged! Kérj segítséget, személyes tanácsadás keretében. Ez egy óradíjas szolgáltatás, amennyi időre van szükség, csak annyit fizetsz. Legyen szó meghívókról, ruhapróbáról, dekorációról, de akár már az első lépésekről. Bármikor állok a rendelkezésetekre! Kérj ajánlatot abban az esetben is, ha az esküvő napjának lebonyolításáról van szó.

7000 Ft/óra
Teljes körű esküvőszervezés
Teljeskörű esküvőszervezés

A teljes körű esküvőszervezés azoknak való, akik az első perctől biztosak szeretnének lenni az esküvőjük pontosan olyan lesz, amilyenről álmodtak. Magában foglalja a teljes szervezést, személyes találkozókat, helyszínbejárást, esküvői szolgáltatásokkal kapcsolatos teljes ügyintézést (megrendelést, kapcsolattartást, koordinálást, helyszíni felügyeletét), és természetesen az esküvő napján reggeltől hajnalig tartó munkát. Erre a szolgáltatásra ajánlat készítésére, csak személyes találkozó után van lehetőség. A személyes találkozó és az ajánlatkészítés díjtalan! Az ajánlat részletes információkat, árakat tartalmaz, azokból a szolgáltatásokról, amelyek leginkább megfelelnek az ízléseteknek! Minden ajánlat egyedi és személyesen Nektek készül! Kérjetek ajánlatot!

Ajánlat tartalmazza
Esküvői stílustanácsadás
Esküvői stílustanácsadás

Ha bizonytalan vagy, stílus terén is nyugodtan fordulhatsz hozzám! Nem tudod az A-vonalú vagy az empire fazont válaszd? Legyen szó az esküvő színvilágának megtervezéséről, vagy saját személyre szóló stílus tanácsadásról. Inspirálódj velem! Egyedi színsémák alapján, a legújabb trendek közül választunk! Segítek megtalálni azokat a színeket, anyagokat és azt a ruhát, amely legjobban illik hozzád. Szintén óradíjas szolgáltatás. Legyen letisztult, elegáns és harmonikus esküvőd!

7000 Ft/óra